PUBLICITAT

Viu la cuina amb el Guille Cervera

Cursos i tallers

A partir dels suggeriments dels alumnes del darrer curs, el Guille ens presenta aquesta formació continuada de cuina per a tots els paladars i gustos gastronòmics.

Us hi podeu inscriure els mesos que vulgueu o podeu fer el curs complet a un preu més econòmic

Programa:

3, 4 o 5 de febrer > Tècniques de tall a la cuina
10, 11 o 12 de febrer > Cuina japonesa: Niguiri i Futomaki roll
24, 25 o 26 de febrer > Cuina neta: Salmó a la papillota i sardines sense fum

3, 4 o 5 de març > Postres: Pastís Bordalou
10, 11 o 12 de març > La delícia del Tsar: Filet Stroganoff amb arròs pilaf
17, 18 o 19 de març > Les fondues 1: Fondue de formatge a l’estil suís
24, 25 o 26 de març > Les fondues 2: Fondue chinoise

14, 15 o 16 d’abril > Postres: Key Lime Pie, un clàssic del Guille
21, 22 o 23 d’abril > Cuina Thai: Vedella al curry amb arròs basmati a l’estil tailandès
28, 29 o 30 d’abril > Pasta fresca 1: Tallarines i salses pesto i napolitana


5, 6 o 7 de maig > Pasta fresca 2: Tortel·linis farcits de fruist del mar
12, 13 o 14 de maig > Postres: Xocolata desfeta amb melindros
19, 20 o 21 de maig > Confitats: Espatlla de xai confitada amb patates Pont Neuf


2, 3 o 4 de juny > Els arrossos: Arròs verd amb salsa de iogurt i rogets
9, 10 o 11 de juny > Mèxic a taula: Guacamole, fondue freda mexicana i Tequila Sunset
16, 17 o 18 de juny > Postres: La crep Suzette del Guille
23, 24 o 25 de juny > Farcits: Filet de porc ibèric farcit amb fruits secs i salsa de porto


Preus:

Febrer: 45 € (3 sessions de 2 hores)

Març: 60 € (4 sessions de 2 hores)

Abril: 45 € (3 sessions de 2 hores)

Maig: 45 € (3 sessions de 2 hores)

Juny: 60 € (4 sessions de 2 hores)

Curs complet: 215 €

NOTA: Curs pràctic amb tot el material inclòs. L’alumne només ha de dur un davantal. 



PUBLICITAT