Taller de cuina d’aprofitament
Andorra sostenible us proposa celebrar la primera edició del Dia internacional de conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament d’aliments amb un taller de cuina d’aprofitament.
El taller serà impartit per la naturòpata i professora de cuina Pili Borra. Aprendrem a elaborar receptes que aprofiten aliments que sovint es llencen.
Els participants podran degustar les receptes realitzades al final de taller.
L’aforament del taller està limitat, però també es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials d’Andorra Sostenible!
Activitat gratuïta
- DiaDimarts, 29 de setembre de 2020
- Lloc
Laboratori Gastronòmic Pili Borra ViP,
Laboratori Gastronòmic Pili Borra ViP, Callissa Ciutat Valira,1
- Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/andorra-la-vella/cursos-i-tallers/taller-de-cuina-daprofitament