Monogràfic de verdures a Encamp
Monogràfic de cuina a càrrec de Pili Borra, que tindrà lloc a la cuina de la sala de congressos del Complex d'Encamp.
Borra és naturòpata especialitzada en cuina natural, cuina energètica i cuina aplicada a les malalties.
Preu de l'activitat: 40 €
Borra és naturòpata especialitzada en cuina natural, cuina energètica i cuina aplicada a les malalties.
Aquest taller, per a un màxim de 10 persones, consistirà a cuinar les verdures d'una manera totalment diferent de com s'acostuma a fer, de manera que el sabor de les hortalisses es mantingui, i fins i tot, sorprengui. En finalitzar l'activitat, els assistents tastaran les elaboracions.
Preu de l'activitat: 40 €
- DiaDimarts, 7 de maig de 2019
- Lloc Cuina de la Sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp
- Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/encamp/cursos-i-tallers/monografic-verdures