PUBLICITAT

Inauguració de l'exposició de les obres seleccionades per al Circul'art 2023/24

Exposicions

La Xarranca, una associació de creadors d'Andorra que compta amb 91 membres i una història que arrenca al 1992, té l'honor d'anunciar la inauguració de l'exposició de les obres seleccionades per al Circul'art 2023/24.

El Circul'art és un projecte que busca apropar la cultura a tota la població andorrana, donant la possibilitat a qualsevol persona de gaudir de l'art contemporani d'Andorra a través d'un senzill abonament. L'objectiu és convidar una obra d'art a casa teva, i aquest projecte va iniciar-se l'any 2020 amb un circuit de vuit obres d'art que canvien de llar cada trimestre.

L'essència del Circul'art rau en la diversitat i la novetat. Cada any, el projecte presenta obres d'artistes diferents, que abracen diverses disciplines artístiques, com la pintura, l'escultura, la fotografia, el gravat, el collage i el videoart.

La Xarranca us convida a unir-vos a aquesta celebració artística. Voleu descobrir i experimentar amb l'art contemporani d'Andorra? No us perdeu l'oportunitat d'explorar les obres seleccionades pel Circul'art 2023/24.


Entrada gratuïta
PUBLICITAT