PUBLICITAT

Esdeveniment cultural "Maridaje a Tres"

Lletres

En aquest ensamblatge de vi, formatge i autor, es condensa en perfecta unió les sensacions per brindar un espectacle innovador al Principat. Després de maridar el vi Pascona Montsant amb el formatge Manxec Las Terceras per part del professional de l’Enoteca, es presentarà el llibre “La manzana de caramelo”, de l’autor Pablo Böhmwald, un dels relats del qual serà narrat per reconegut actor de doblatges Sergio Zamora Solá. El relat en qüestió equilibra a la perfecció, per ser una història ambientada en els fogons d’una cuina.

L’esdeveniment pretén condensar tots els sentits en una experiència el propòsit de la qual és donar a conèixer aspectes d’art i gastronomia. La proposta aspira a aconseguir un espai sostingut en el temps, per així integrar diversos productes i autors en diferents especialitats.

Com a guinda a aquesta mostra, se sumaran melodies de corda, que donaran major profunditat a l’experiència.



Activitat gratuïta
PUBLICITAT