Cursos de cuina d'aprofitament
El malbaratament alimentari és responsable d'un 6 % del total de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle globals.
Passa un moment agradable entre amics i aprèn tècniques i consells de cuina d'aprofitament amb la Kattia Juárez. És enginyera agrícola, experta en sostenibilitat. A més és cuinera i foodstyslist. Segur que l'has vist en el seu compte d'Instagram @Andorra Cooking Spot.
Aprendràs
- Què és gastronomia sostenible
- Consells per millorar la planificació de la teva cuina
- Trucs i receptes d' aprofitament
- Receptes d' aprofitament
- Estalviar temps i diners
Altres dates disponibles: 22 d'octubre.
- DiaDissabte, 8 d'octubre de 2022
- Lloc Hotel Princesa Parc, Ctra. General d’Arinsal, s/n, AD400 La Massana
- Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/la-massana/conferencies/cursos-de-cuina-d´aprofitament