Cicle: Producte local, patrimoni de tots - 'La Ratassia de la Carmeta, la recuperació d'una recepta familiar'
Producte local, patrimoni de tots
'La Ratassia de la Carmeta, la recuperació d'una recepta familiar'
Cicle de xerrades i tastos de productors locals en els quals mitjançant la descoberta del producte i la seva elaboració es vol donar a conèixer, també, el fons de la Biblioteca Nacional d'una manera amena i oberta al públic en general.
La Biblioteca Nacional proposa un cicle en col·laboració amb els productors adscrits a la marca Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra, a través del qual es doni a conèixer tant els propis productes com el fons que alberga la institució. El cicle s'iniciarà amb una xerrada – tast que oferirà l'Eva Gómez, productora de la "Ratassia de la Carmeta" i que es complementarà amb una mostra de llibres i altres documents relacionats amb el producte presentat, com receptaris, llibres d'etnobotànica, etc.
Entrada lliure
- DiaDimarts, 31 d'octubre de 2017
- Lloc Biblioteca Nacional d'Andorra, Casa Bauró, Placeta Sant Esteve, s/n
- Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/andorra-la-vella/mes-cultura/cicle-producte-local-patrimoni-de-tots- -la-ratassia-de-la-carmeta-la-recuperacio-d-una-recepta-familiar-