3a Jornada Andorra sense gluten 2019
10h Presentació de la Jornada
Mercè Requena, presidenta de l’Associació de Celíacs d’Andorra (ACEA)
10.30 h Novetats en els transtorns relacionats amb el gluten
Dra. Gemma Castillejo, especialista en gastroenterologia pediàtrica
12 h Descans i petit refrigeri sense gluten
12.30 h Celiaquia i xarxes socials: on ens informa i on
Bea Rueda, infermera i bloguera a Celicooking
17 h Taller “La millor cara de la cuina sense gluten” amb Pili Borra
Lloc: cuina de l’Escola d’Art del Centre Cultural de Sant Julià de Lòria. Places limitades, reserva prèvia al 334 353. Preu del taller: 10 € per als socis de l’ACEA i 30 € per als qui no són socis
Totes les activitats són gratuïtes menys el taller. Preu del taller: 10 € per als socis de l’ACEA i 30 € per als qui no són socis
- DiaDissabte, 16 de novembre de 2019
- Lloc Hotel Golden Tulip Andorra Fènix, Carrer del Prat Gran
- Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/escaldes-engordany/mes-cultura/3a-jornada-andorra-sense-gluten 2019