PUBLICITAT

25a Mostra Gastronòmica d'Andorra

Cultura

Programa 2016

Dilluns 7 de novembre

16.00 h Sala La Buna / Professionals
Com confeccionar una carta de vins, amb el Sommelier d’Establiments VIDAL Josep Baeta

Del 7 al 13, Exposició de cartells 25 edicions Mostra Gastronòmica

Dimarts 8 de novembre
11.00 h / Infants, Escola andorrana i francesa d’Ordino
Taller de xocolata a la Fleca VILARRUBLA, La Cortinada.
Impartit per Francesc Vilarrubla Codina

Dimecres 9 de novembre
10.30 h / BIOBIO. Professionals
“Taller pràctic: Introducció al món ecològic en la Restauració.
Tècniques culinàries, propietats organolèptiques i nutricionals”.
Jordi Planes, xef executiu BIOBIO
Eduard Carabantes, cuiner de BIOBIO
Marc Gil, dietista del servei d’alimentació de BIOBIO

Divendres 11 novembre
10.30 h plaça Major
Cursa de cambrers. Amb la participació de Lycée Comte de Foix.
Esponsoritzat per Vatel Andorra (Escuela Internacional en Administración Hotelera i Turística)

Diumenge 13 de novembre
13.30 h Centre de Congressos
MOSTRA GASTRONÒMICA D’ANDORRA a Ordino*,
Premi a l’estand més ben presentat.
Notícia d’empresa –Especial al Diari d’Andorra-.
Premi al plat més tradicional.

Inscripció gratuïta a un curs de cuina especialitzat

Preus entrada: Anticipada 32 €; +13 anys 38 €; 4-12 anys 20 €
PUBLICITAT