24a Festa culinària de l'APAE
La temàtica central d’aquesta edició seran les receptes amb carn de porc com a ingredient principal, ja sigui fumat, rostit, a la brasa, fregit, curat, estofat o al vapor. Aquests plats entraran a concurs en la categoria d’adults (persones de més de 14 anys), en què s’atorgaran quatre premis: al plat més ben elaborat, al més original, al que té els ingredients més ben combinats i al més ben presentat. Tanmateix, els adults podran presentar postres a concurs, categoria en què s’atorgaran dos premis: un a les postres més ben elaborades i un altre a les postres més ben presentades.
El certamen segueix apostant pels més joves amb la categoria infantil, per a nenes i nens de 5 a 14 anys, que enguany poden presentar pastissos i cupcakes a concurs. Les receptes presentades competiran per un dels sis premis que es donaran: a les postres més ben elaborades, a les més originals, a les més ben presentades, a les que tinguin la millor base, a aquelles amb la millor combinació d’ingredients i a les postres amb l’ingredient més original.
Pel que fa al jurat, estarà format pels cuiners d'El Rebost del Padrí. A més, la celebració gaudirà de música en directe i finalitzarà amb un quinto entre tots els assistents.
Activitat gratuïta
- DiaDissabte, 19 de novembre de 2016
- Lloc Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp
- Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/encamp/mes-cultura/24a-festa-culinaria-de-l-apae