PUBLICITAT

24a Festa culinària de l'APAE

Cultura

Enguany es presenta com a novetat la participació de l’Associació de Celíacs d’Andorra, que es presentaran a concurs amb receptes sense gluten amb l’objectiu de fer conèixer les pautes de seguretat alimentària en la cuina sense gluten, així com els seus productes.

La temàtica central d’aquesta edició seran les receptes amb carn de porc com a ingredient principal, ja sigui fumat, rostit, a la brasa, fregit, curat, estofat o al vapor. Aquests plats entraran a concurs en la categoria d’adults (persones de més de 14 anys), en què s’atorgaran quatre premis: al plat més ben elaborat, al més original, al que té els ingredients més ben combinats i al més ben presentat. Tanmateix, els adults podran presentar postres a concurs, categoria en què s’atorgaran dos premis: un a les postres més ben elaborades i un altre a les postres més ben presentades.

El certamen segueix apostant pels més joves amb la categoria infantil, per a nenes i nens de 5 a 14 anys, que enguany poden presentar pastissos i cupcakes a concurs. Les receptes presentades competiran per un dels sis premis que es donaran: a les postres més ben elaborades, a les més originals, a les més ben presentades, a les que tinguin la millor base, a aquelles amb la millor combinació d’ingredients i a les postres amb l’ingredient més original.

Pel que fa al jurat, estarà format pels cuiners d'El Rebost del Padrí. A més, la celebració gaudirà de música en directe i finalitzarà amb un quinto entre tots els assistents.



Activitat gratuïta
PUBLICITAT