PUBLICITAT

Neix una associació en defensa de propietaris d'immobles

  • L'APBI treballarà per millorar les relacions entre arrendador i arrendatari
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L'Associació de Propietaris de Béns Immobles, l'APBI, va quedar constituïda aquest dimecres. La trobada va servir per presentar els estatuts i per escollir els membres de la junta directiva, que està encapçalada per Pascual Gràcia, en representació de Casa Molines. La resta de membres de la junta són un vicepresident, un secretari, un tresorer i tres vocals. El principal objectiu de l'APBI és trobar solucions als problemes amb què es troben en l'actualitat els propietaris de béns immobles en arrendament.

Des de la nova associació van assenyalar ahir a través d'un comunicat que per trobar les solucions als problemes generats amb els arrendaments, es promouran iniciatives destinades a aconseguir unes relacions entre l'arrendador i l'arrendatari que siguin «justes, equitatives, flexibles, clares, estables i fiables».

D'altra banda, l'APBI també va expressar la voluntat de convertir-se en un interlocutor vàlid i de referència davant la resta d'institucions implicades, ja sigui el Govern, comuns o altres associacions amb objectius i preocupacions similars. A més, vol oferir a tots els seus membres serveis d'assessorament que facilitin el desenvolupament de la seva activitat en el sector immobiliari.

L'APBI està integrada per representants de totes les parròquies i aplega petits i grans propietaris, ja que, segons van assenyalar, «parteix del convenciment que tots comparteixen les mateixes preocupacions i objectius».

El període d'afiliació es manté encara obert. Els interessats poden dirigir-se a l'adreça de correu [email protected].



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT